tisdag 31 mars 2009

Ett stort Grattis till ......

Här kommer namnen på de som vunnit i veckans lotteri!1. Kudden vann Bodil Berglund

2. Lampskärm Carpe Diem vann Matilda Bjunge

3. Krukpåsen vann Rosmari MöllerJättekul att så många tittade in under veckan, även fast vädret inte var det bästa.

Hälsningar
måndag 23 mars 2009

VÅRYRA! ( i snöyran)

Nu är det dags igen med VÅRYRA i våra butiker!!!! med gratislotterier och fina vinster.

(se vinster bild ovan ) 1. Ljuva kudden, 2. lampskärm Carpe Diem samt den söta krukpåsen (eller förvaringspåsen). Spana även in butik Lilla Ugglebo och Min Skattkammare som också Våryrar!!!
Lite glest bara i krukorna med dill odh gräslök!, men det kanske tar sig när värmen kommer. Har beställt så fina kryddskyltar, som är på gång...Hissgardin..finns i Kvarnboden....
Och ett säkert vårteckan är det ju att sy båtdynor , detta gäng är först ut i vår, den fina marina kudden kommer från Almas Rum i Nora.
Välkommen in / Elisabethsöndag 8 mars 2009

Möbelstyling

Fick en idé att vi behövde en ny TV-möbel där man får plats med alla apparater som man behöver ha, utan att det blir för stökigt. Kollade på blocket och hittade den här skänken som en kvinna skänkte bort !!!!
Fast klart, den var ju inte så här fin då......Jag har "möbelstylat" den , bytt ut träspeglarna mot pärlspontsskiva och satt på nya fötter , målat om , och som grädde på moset den fina pärllisten runt speglarna. Nu fattas bara beslag på dörrarna samt glasrutan i mittendörren, men man ser ju.....

Under arbetets gång....


Detaljbild på fötter och pärllist som kan beställas i Kvarnboden !!!Och tro´t eller ej, men så här såg den ut innan....inte särskilt fager, men jag såg möjligheten och tänk vad miljövänligt att ta vara på sånt som andra tröttnat på, och så är det ju så kul också att se förvandlingen !!! Jag är supernöjd och tycker nästan att skänken blev för fin att användas till TV-möbel.!!!!!
hälsningar Elisabeth.