fredag 26 augusti 2011

Från London till Provence......



......kan man ju tro , men så var det inte! Efter en liten tripp till London så kom jag hem till detta!!!! Utanför Kvarnboden har nu solrosodlingen slagit ut. Helt fantastiskt ! Välkommen att plocka ett fång. kram Elisabeth.






onsdag 17 augusti 2011

Sommaren lider mot sitt slut och vi ändrar tillbaka våra Öppettider:

Detta gäller fr.o.m.nu

Onsdagar och torsdagar 13-18
Lördagar 11-16.

Nu händer det spännande saker i Kvarnboden!
Välkomna!

tisdag 2 augusti 2011

Mums!

Har haft en sån där härlig dag i Kvarnboden igen, piffat i rabatter, solat och badat, Jaa vilken sommar vi haft! Svårt bara attt stå emot alla godsaker ! Ni vet väl att det finns hembakat, kaffe och glass i Kvarnboden, och en alldeles underbar trädgård med utsikt över Järleån. Vi har också utökat vårt sortiment med Lovekos mysiga produkter; Ett lyxigt HELT NATURLIGT SORTIMENT AV FAIRLY TRADED GOURMET SPA HUDVÅRD . (body butter, flera helt fantastiska lypsyl med chokladsmaker, tvålar m.m.)

Detta kroppssmör är allt i en burk; doftar himmelsk ren äkta choklad och är gjord på råa ekologiska ingredienser som kakosmör, kokosnötolja m.m. Välkommen in och testa!





























































































































Och sist men intet minst; Tallrikshyllan har kommit upp i köket, döljer precis en ful dörr som




man kan skymta där bakom, Vi har ett gräsligt kök, men nästa år blir det renovering av......... tills dess får man försöka piffa så gott det går.