tisdag 18 augusti 2009

Härliga västkusten

Ja så kom vi då äntligen iväg på en liten semestertur till Västkusten. Här har jag tillbringat somrarna sen barnsben, så utan kusten - ingen sommar!! Var tvungen att fota denna härliga gamla sjöbod, långt ifran alla inredningsideal, men så underbart charmig!
Här på klipporna har vi haft många sköna dagar.....fläktar lite lagom när solen steker på.

Den här bilden tog jag tidigt en morgon, inte många själar var vakna och havet var alldeles lugnt, det var nästan magiskt. Jag tog min vanliga runda runt halvön, passerade en man i badrock som stod på sin lilla brygga, när jag passerat hörde jag plumset, ( jag kom väl och störde mitt i näck-morgon doppet. ) Sen såg jag en hackspett som jag inte hann fota. Lite senare möter jag en äldre man med en liten hund som artigt hälsar Goddag! och plötsligt känns det som jag är med i någon gammal badfilm eller nå´t. Det var så himla mysigt!!

Stigen genom skogen ......Och här kommer våran lilla pärla..... sydde nytt kapell för ett par år sedan ....och det kan jag säga på en gång att jag inte gör om; det är alldeles för trångt i lilla Kvarnboden. Nu har jag i all fall laddat batterierna och det är öppet som vanligt igen: torsd.13-18 samt lörd.11-16. Välkommen!