fredag 2 mars 2012

Vilken härlig respons för våra nya kläder, Tack alla härliga kunder! :) Ni gör ju så att man verkligen känner att man har världens bästa jobb!

Här kommer lite inspirationsbilder tagna i vårsolen glans på Glasverandan där hemma, syrran får vara modell som vanligt!

4 kommentarer:

Linda sa...

Åå va fina kläder, jag måste verkligen komma ut snart..ska bara vakna upp ur idet! (inget jobb ännu :( Kram Linda

Lev Vackert sa...

Lördagen den 19/5 från kl 12.00 Blir det äntligen av!
Vår första bloggträff i Lev Vackert Huset!
Nu är det verkligen dags, att träffas, skratta, luncha, fika och bara njuta av livet och trevligt sällskap- Japp, det är ju en bloggträff som jag talar om så klart! Jag och Ingela har velat haft en i flera år men inte riktigt fått tummen ur (usch gillar inte det uttrycket egentligen, men ni hajar vad jag menar.) Föranmälan ska göras till vitromantik@gmail.com samt en förskottsbetalnings ska göras i samband med anmälan. Detta så att vi kan bjuda på god lunch kycklingssallad, kaffe/te, dryck och kaka. Kostnad 135:-
Vi håller stängt för oss på övervåningen av huset så att vi till en början kan lära känna varandra där och ha lite lotteri och liknande. Vi kommer också kort presentera hur det gick till när vi förverkligade vår dröm om böckerna och butiken. Sen är det givetvis fritt att röra sig i butiken. För er som kanske vill sova kvar finns bra möjligheter bara ett stenkast bort. Se under Fliken Om Kristinehamn på vår hemsida www.levvackert.se

vitaspets sa...

Hej Hej
Hoppas du mår bra ...
Önskar dig en trevlig kväll
Kram Karina

Getingedalen sa...

Nä nu är det snart dags för mig att göra en utflykt till Kvarnboden! Bor ju ganska nära och delar ert intresse för färg och form. Snygga saker och bra kämpat med gårdsbutiken. Gillar!